Medicijnen, Stappen vooruit, Familie.

Medicijnen.
Het heeft even geduurd, maar ik wilde wachten met schrijven tot de uitslagen van het controlebezoek van vandaag bekend waren. Excuus aan de trouwe lezers van dit blog. Ik heb van behoorlijk wat mensen berichtjes gekregen die verontrust vroegen hoe het ging. Dat kan ik me wel voorstellen omdat ik drie en een halve week geleden schreef dat de Graft toenam en dat er naast de afstoting aan mond, ogen en huid ook forse afstoting ontstond aan de lever. Toen begonnen met de Neoral (=ciclosporine 2x2ml per dag) en 3 maal daags 3x300mg Ursochol tegen de leverbeschadiging. Twee weken geleden de dosis prednison omlaag van 60 naar 40mg per dag. 
En gelukkig heeft dit allemaal een goed effect! Het mag duidelijk zijn dat we niet op de afstoting zaten te wachten, zeker omdat dit de ergste complicatie is die je bij een stamceltransplantatie kunt krijgen. We zijn er nog niet, maar het ziet er naar uit dat we de Graft onder controle krijgen. Mijn mond gaat langzaam iets beter, maar de gemeten leverwaarden liegen zeker niet en verbeteren sterk. De waarden zien er zo uit:
                                          12 feb       23 feb     9 maart
ALAT (normaal     <45)      685           258         98
ASAT (norm          <35)     223            86          41
Gamma GT (norm <55)     649           548         303

Dankzij de medicijnen duidelijk een trend naar beneden dus. We besluiten vandaag de prednison te verlagen naar 20mg per dag. Ik geef daarbij aan dat ik echt zeer vermoeid ben (kan 2-3 uurtjes per dag iets doen) en bang ben dat ik dat restje energie door de verlaging ga verliezen. Hematoloog is daar niet bang voor. Normaal maken je bijnieren ca 10mg per dag aan. Als mijn bijnieren niet meer werken, dan zal ik dat pas bij een verlaging onder de 10 mg merken en last krijgen van het gebrek aan bijnierschorshormoon.  De Graft is in mond, huid en ogen duidelijk nog aanwezig, maar wordt wel minder fel. Voor mijn ogen krijg ik oogdruppels. Even overwegen we nog een controle bij de oogarts, maar in oktober was alles nog goed. We wachten even het volgende bezoek en het effect van de medicijnen af.


Ondertussen ontstaat er toch nog een aardig lijstje aan medicijnen dat ik gebruik.
Dagelijks : 2x2ml Neoral (anti-afstoting), 3xmagnesium (tegen kramp in vingers/voeten/handen), 2x valaciclovir (antivirusmiddel), 1x co-Trimoxazol (antibacterie middel), 20mg prednison, 3x Ursochol (tegen afstoting lever), 4x 500mg paracetamol, 1x pantoprazol (maagbeschermer), oogdruppels en dan af en toe bij veel pijn oxicodon (morfine).


Overigens zijn we over de bloedwaarden best tevreden. Hb. 9.4 (normaal 8.6-10.7), Plaatjes 121 (normaal 150-450) en witte/leucocyten 6.3 (normaal 4-10). 
Er zitten nog wel andere problemen zoals de ijzerstapeling. Deze moet <250 zijn en is boven de 3300, maar eerst willen we de Graft onder controle krijgen voor we aan de overige problemen gaan werken. De vermoeidheid verklaart de arts door de medicijnen, de chemo of door afwijkende bloedwaarden zoals ijzerstapeling.

Stappen vooruit.
Sinds 2 weken probeer ik mijn conditie te verbeteren door weer stukjes te fietsen op de elektrische fiets en dat gaat goed. Eind vorig jaar probeerde ik het ook, ben gevallen en had geneusde ribben. Gelukkig gaat het nu dus beter. 
Een andere mijlpaal die we hebben is dat het bed, dat 8 maanden in de kamer heeft gestaan, is opgehaald. Ik heb hem niet meer nodig! Joepie!  

Familie.
Myelofibrose is een zeer zeldzame beenmergkanker die behoort tot de MPN ziekten. Deze groep bestaat uit 3 zeer zeldzame beenmergkankers MF, PV en ET. Bij MF, de vorm die ik had, verdwijnt het beenmerg en komt er bindweefsel voor in de plaats. Gevolg is gebrek aan alle soorten bloed, dus afname van energie, stolling en weerstand. MF komt voor bij 1 op de 100.000 inwoners. 

Bij ET vindt er een overproductie van bloedplaatjes plaats. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat er dan zonder aanleiding stolsels kunnen ontstaan (plaatjes zorgen voor de stolling) en deze kunnen een herseninfarct of longembolie veroorzaken. 

Bij PV vindt er een overproductie van alle soorten bloed plaats. Hoog Hb, hoge weerstand en ook veel stolling. Hierbij is het risico op herseninfarct of longembolie dus ook aanwezig. Eigenlijk is bij PV de “thermostaat” kapot. Het beenmerg blijft bloed aanmaken, ook al is er genoeg. Na de nodige klachten is bij mijn vader van 88 jaar, PV gecornstateerd. Deze ziekte komt voor bij 3 op de 10.000 inwoners. Ook zeer zeldzaam dus. Er is gelijk gestart met de behandeling d.m.v. medicijnen. Gelukkig slikte hij al bloedverdunners, wat het risico op beroertes verminderd heeft. We zijn hier wel erg van geschrokken. De MPN ziekten zijn niet erfelijk, maar komen wel vaker voor in dezelfde familie. Wel heel bijzonder en toevallig…520 gedachten over “Medicijnen, Stappen vooruit, Familie.

 1. jioiuugzmlnris vuitton outlet louis vuitton outlet stores louis vuitton outlet online authentic louis vuitton outlet louis vuitton outlet store online louis vuitton 2011 louis vuitton outlets louis vuitton wallets louis vuitton speedy louis vuitton for men louis vuitton shoulder bag original louis vuitton louis vuitton damier genuine louis vuitton louis vuitton cheap authentic louis vuitton louis vuitton suitcase

 2. I love this. There is such a fine line between waiting to find ‘the One’ and becoming paralyzed in that wait. We aren’t called to sit around waiting for him to appear. In fact, if we don’t go out and do the things we love and enjoy, we may never come across him at all. But regardless, our lives are complete in Christ, not in our spouse.Thank you for sharing your thoughts!Cassi

 3.   Turani AttilaApril 17, 2011Csatlakozom az elÅ‘ttem szólókhoz. Tényleg jó az eligazítás. Ezzel együtt elakadtam. A PayPal-on sikerült regisztrálni, visszaigazolták, át is utaltam egy kis mannát, ami meg is jelent a számlámon. Az eBay reg. esetén, viszont minden precizkedés dacára álandóan a “Page Not Responding” üzenetet kapom. Válasz e-mailrÅ‘l ne is beszéljünk. Minden variációt kipróbáltam, telefonnál országkijelölÅ‘ szám, körzetszám zárójelbe, jelszó egyéni, v. a Paypal-os, stb. az eredmény változatlan. Szombat, Vasárnap szünnap van? Ha van valami tipped a folytatást illetÅ‘en, akkor elÅ‘re is köszönet.

 4. I would like to get across my affection for your generosity in support of those who should have guidance on this topic. Your very own dedication to getting the message up and down appears to be exceedingly interesting and have specifically made regular people like me to arrive at their targets. Your useful suggestions can mean a lot a person like me and substantially more to my colleagues. Warm regards; from all of us.

 5. Hi,This is a wonderful website. I would like to exchange links with you. I work for an online travel company providing discounted airline tickets to various destinations, including France. We maintain a blog well known in travel in travel industry with a PR3. If you’re interested, please send me an email.ThanksRachna

 6. Oh Sarah, I love all these memories – and how precious for your girls that you’ve written them down for them to share in too – hoping your Nanny makes a full recovery and sending you all lots of love xxxx

 7. Apa komen tuan tentang yang memuatkan entri yang pelbagai, tidak fokus kepada niche tertentu sahaja. Cuma bukanlah copy and paste sebaliknya ditulis berdasarkan idea sendiri. Mohon pencerahan.

 8. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

 9. For me high tide is around eleven pm when I get the urge to re-arrange the furniture. Of course this is most likely to occur in the wake of a couple of martinis or a festive evening out. This is not the family’s favorite way to wake up the next morning, but what are a few banged up shins when the pursuit of bliss is involved?

 10. 25th December Celebration of Christmas. Many People say that the birthday of Jesus on this date many preparation of the X-MAS which is started from the many weeks white wash of the house colorful lights sweets cloths gifts aroma are the preparations of this festival.

 11. Per caso entro nel tuo bellissimo blog,ricco di tante cose e storie bellissime, originali i tuoi lavori e tanta fantasia nel realizzarli, leggo anche che stai per venire in Italia, io scrivo dalla Sicilia, mi auguro che ti trovi bene e che sia un buon viaggio e un sereno soggiorno a illuminarti sempre il cuore nel ricordo di questi giorni. Un abbraccio e tantissimi auguri! Ciao!

 12. Jayshah – i have just put up an article that has a curious mix I only believe in my numbers that I calculate, unless and untill the makers’ come out like for RDB, Guru, Traffic Signal and Metro and last year Malamaal Weekly.But yes I will nor believe in ads like the recent Namastey London one or the Krrish claims.

 13. Thank you so much for introducing me to Irish crime fiction. And thank you for keeping up one of my favorite blogs over the last few years. I will continue to come back to see what you are up to. I will not be going to Mick's site, I don't do Facebook.

 14. Jews call the shots in Canada. It’s a pity to see the native anglo-Saxon Canadians so easily fall under the influence of Zion. The only people in Canada who remain aware of the menace posed by organized Jewry are, by and large, Muslims. Their natural instincts tell them that their enemy is the Zionist Jew. All the others remain in ignorance of their true enemy.

 15. Smh! People are starving and hungry, some haven't eaten, since Tues of last week, here is Thru of another week, two Tues have come and went, they were ordered to stop giving food, and the Haitian police execute 2 boys for stealing some rice from more than likely stores that are no longer standing.Lord help! Even King David stole bread from the church when he and his men were hungry.

 16. Thirteen states (including Kentucky) and Washington, D.C., now have unemployment rates higher than the national rate of 10.2 percent. Kentucky is at 11.2%.Rand Paul would seek to cut taxes, and end the Capital Gains tax. Rand Paul also supports permanent repeal of the Estate Tax. The best way to improve economic growth is through capitalism, not more government programs.

 17. herkese Günaydın, yaşadığım yer Çekmeköy 10-15 cm ile gerçekten güzel bir kar aldı:))) İş yerim Bayrampşada.Ancak Bayrampaşa Fatih, Aksaray kısacası Tarihi yarım ada ve çevresinde hiç bir şey yok. Gerçekten ilginç bir sistemdi.24 ünden sonra gelecek sistemi bekliyoruz şimdi.

 18. Szia Karcsi!Fantasztikusak vagytok, nagyon nagy élmény volt a gyűrűzést így végignézni.A kamerakép is jó, de azért ennek volt igazi hangulata. Nagyszerű munkátokhoz sok szeretettel gratulálok, és minden jót és szépet kívánok a továbbiakhoz is :-)))Még megnézem sokszor úgy hiszem :-))Nem is írok többet, meg vagyok hatódva :-))Judy

 19. Je me joins aux deux commentaires précédents :Très,très, très fort Marc, des tirades d'anthologie dans cet article, une fois de plus !!!Un pur délice à lire. N'arrête jamais stp, de la part d'un lecteur de CR de longue date.

 20. I chanced on your beautuful site, when I wished to provide a link to a rendering of this delectable lyric of Sri Deekshiter, on a blog post I had written about the lyric and its import as I understood it.Here is a link to my post, just in case some one condescends to visit it. Thanks once again for the pleasure, your great blog , must be according to who ever visits it, like The Hiranmayi.

 21. I think most autotuners will do their thing with a string of dits – all of LDG’s do.If that’s not a solution, simply place a momentary “Normally-Open” pushbutton switch in series with your keyline. I had to do that with my Winkeyer USB since it’s controlled by my contesting software when plugged into the USB port.

 22. – Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

 23. I did, because I am thinking about switching to mirrorless compact camera. As for now I have 500D with 17-55 f/2.8 and it is quite heavy to carry on everywhere. As I do not need speed, and I take most of the pictures in the street I think it might be a right choice for me.

 24. Ugh..been trying to get you to tag since you started your podcast so I could get you a following on last.fm! xoxoAlmost fell asleep at my keyboard for it was that relaxing! Love your podcast as always. Listened tonight. Bless you! xxoDid you say January 26 in your podcast?! Not sure but that was my birthday

 25. Débora Siqueira disse:Lina;Estive em Paris pela primeira vez neste mês e ainda estou extasiada com a cidade! Tudo é incrível: a arquitetura, as pessoas, o cheiro… Tomara eu poder voltar muitaaaaassss outras vezes!Quero te agradecer por este trabalho maravilhoso que vc desempenha aqui, pois sem ele eu não teria aproveitado 1/3 do que Paris oferece.As tuas dicas “andavam debaixo do braço”, juntamente com os mapas! Obrigada!

 26. This post is very timely for me, thank you! The belief that I’d like to change is: ‘Other people know what’s best for me.’ I’m going to try out ‘I can say what I’d like to do.’ today. It might be difficult because I’ve been going along with for so long, but it might be surprisingly easy. I think the difficult thing for me is articulating why I want to do certain things, but perhaps ‘just because’ is enough reason.With thanks,Lynn[]

 27. .. She can if she knows well her bio-mechanics and how to use her strength to work the muscle and not fight with it. I worked a 360 6’6″ guy today and it was not a tough job at all… he was mush when we were finished. The one thing that may be necessary for her to be thorough is to extend the time from an hour to an hour and a half. I hope this helps. A.

 28. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am happy to find this website through google. “Since the Exodus, freedom has always spoken with a Hebrew accent.” by Heinrich Heine.

 29. Certes, Pinterest récupère le fichier et il échappe à son auteur au fil des partages successifs. Mais le site place un lien vers le site d’origine et identifie clairement les auteurs s’il s’agit d’une plate forme comme FlickR, 500px ou autre.Je pense que les photographes peuvent tenter de cibler des sites à but commercial qui réutilisent leurs images sans faire mention de l’auteur ni bien sur les prévenir.Et avec Tineye et Google Images, on a désormais les moyens de , même si elles ont été croppées.

 30. A mim também me irrita todo este chinfrim da escardalhada e até fiquei com a conta do facebook bloqueada por lhes ter dito das boas.Agora a versão do espanhol não serve para humanizar nada. Antes pelo contrário.Se torturam a secretária durante dias e depois a mataram e ainda voltaram a Espanha para largarem todos juntos no campo, eram capazes de ter feito o mesmo ao gajo.Nestas tretas também não gosto de me armar em ingénua. Ou então diz-se que não se sabe e mais nada.

 31. Le 21/07/2011 à 16h03 Moi, la seule chose à laquelle je pense quand je vois une panthère noire c’est à True Blood.Mais je sais que je ne porterais jamais ce genre de chose, c’est mon avis et c’est hideux (mais ça n’est que mon avis)

 32. …”zdradzieccy księża źle kończą z wrogami KK”… Oj – rak, Krzysztofie. Zdradzieckie to niekiedy bywają skurwysyny i „wrogów” KK rade wykańczają … Ale z drugiej strony – sacra i „powołanie” reprezentantów Elohima na ziemi [płaskiej jak twój łeb, katomatole]

 33. With proper training, the right conditions and confidence you can be on roofs with little danger. As Clint Eastwood said, “A man’s got to know his limitations.”

 34. Xmichra,The whole experience struck me as odd.Lynn,Apparently, the post was not research based enough, which is code for "we don't want your writing associated with ours any longer". Good think I know holier-than-thou code!JIP,Sorry.Belize,Love the crayon box metaphor.Barbara,So glad he is doing better. Slow, but better is good.

 35. The Birthday It’s my wedding, and all I want is an effective BJ. Haven’t had one (a wonderful one) in years. I tend not to expect any takers, but it’s possible I’ll get lucky. I can’t host and need this for being discreet. Please send a pic in first message or I won chinese women Willard ’t reply. Last night it was first sooooo windy! uk dating websites

 36. What do you think it would take to include autism in such an event? Because it seems a natural fit, for when I think of creative thinking and new ideas, I naturally think of autism. I wish we could leave behind the medical, the epidemic, the “defect” perception that needs to be “cured” and embrace the holistic side of autism. I mean, how often do you hear “think out of the box” muttered? Good grief, our kids are the original out-of-the-boxers. So many speak of thinking out of the box as an ideal, why can’t people see our kids are the living embodiment of that very ideal!

 37. Hello there! I can have sworn I’ve been to this blog formerly but after browsing through approximately of the send I realized it’s pristine to me. Anyhow, I’m positively ecstatic I bring into being it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 38. I just want to mention I am very new to blogging and site-building and really loved this blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly have awesome well written articles. Thank you for revealing your web site.

 39. Muy buena columna. Clara, concreta.Evidentenente la gente está descontenta y si el gobierno y la clase política en general no son capaces de satisfacer una demanda tan importante y se supone que deben buscar el “bien común”, me parece lógico que como ciudadanos podamos mostrar lo que realmente estamos buscando. Echarles una manito, que sea.

 40. Figolla on samanlaisia ongelmia seitin kanssa. Ja sitten pitää kehrätä vielä syömistapahtuman alkupuolellakin! Se on niiiiiiin hyvää! En ole tiennyt että kissa voi syödä ja kehrätä samaan aikaan, mutta kuulemma onnistuu ainakin hetkellisesti 😀 Friede ei koske, mutta se on vain hyvä, sattuneesta syystä…

 41. (CD-ROM) My party was for eighty guests for my daughter’s “Barmy”. This package was worth the money to me as it saved a lot of hassle. I will definitely use it again. The print outs were great and people commented on how well organised the function was (thanks to Perfect Table Plan).

 42. Seriously, you missed the mark on this commenting system. First, I cannot see most of the posts on my pages anymore. Second, the rating system is a waste of time and cycles. Third, if you spend so much time promoting the Beta view of the pages, why was this implemented without consulting the community. Please return YT to the way it was. It actually worked.

 43. Durch die Organspende stürzt man die Ärzte ganz unvermeidbar in einen Interessnkonflikt. Denn die entnommenen Organe sind nun einmal umso geeigneter, je frischer sie sind. Der Druck auf die Ärzte, den Todeszeitpunkt entsprechend zu definieren, sollte nicht unterschätzt werden.

 44. Hi CCI would say Holiday 1 but with green eyesAnd Burnett 3 but with black hair paler and bufferJust how I pictureedAnd Holiday 1 is exactly how I pictured her exept the eyesI’m getting my friend into shadow falls she’s gonna start to read when she’s done with the book she’s reading nowGood luck finishing Chosen at NightfallBest wishesJaia

 45. psionic:A parte il fatto che, nautalmente, anche se in questa sessione non si riuscira’ a bucarlo, non e’ detto che per questo lo sia in assoluto. Solo il tempo lo dira’: ai posteri.Beh, ma se su 100 hacker al mondo, 98 sono “riservati” a Windows, la proporzione è comunque scorretta!

 46. I have a question regarding bodybuilding…My lower body is much stronger than my upper body… I can hardly squat with heavy weights doing regular squats..but, I could squat heavy with the smith machine..My goal is to just work on my lower body,… I read online that I could only gain bigif I squat with free weights and the smith machine will not allow me to gain enough muscles.,.Is this true? Even if i am only looking to build me legs?Thank you:)

 47. Yes, Its certainly something we plan to enhance with an update. We are keeping a close eye on the Airprint technology to see how that develops, but I am not sure it has the take-up yet. There are print-server solutions for supporting it on non-HP printers, but that’s a bit techie for many people.Maybe emailing out a more nicely-formatted printable doc as an attachment to the oneline schedule email we send will be a good way to handle this, so those that can get the nice version to print out or view , and those that can’t would just ignore the attachment?Thanks for your input.

 48. Rufus II: "First, a lot of these guys couldn't move if they wanted to, their houses being 'underwater,' and all."A lot of people made some pretty stupid decisions – taking on huge loans instead of savings for a rainy day. So they may have to let the banks foreclose on those homes. People and banks have to be accountable for their stupid decisions.Why did you offer this argument about stupid people who borrowed more than they could afford to borrow?

 49. . Hatred and fear bring hopelessness and desperation — so destructive. We definitely need more people who are positively-minded and motivated. I used to think that Raffi Hovanissian was such a potential leader…. Does anyone know: When Raffi was not allowed to run for President, why didn’t Heritage advance another candidate in his place?

 50. This really is by far the best looking site I’ve seen. It was totally effortless to navigate and it was easy to look for the facts I required. Wonderful layout and great content! Just about every website need to have that. Awesome job

 51. Baia este cel mai bun tratament dupa o zi de stres,oboseala,sacaieli…ma relaxez perfect,iar dupa ce ies din cada nu neglijez ritualul zilnic de a ma da cu o crema pe care o combin cu uleiul de masline si uleiul de migdale pt sani…ma bag in pat cu o cana ce ceai sau de lapte cald si gata…ma simt ca un bebelus.In general,fac dus caci ma grabesc,dar baia ramane un tratament regesc.Imi place sa ma rasfat cu sare de baie si spumant (torn o groaza)si cred ca stau cam 30 min in cada.

 52.   October 25, 2011I agree with your idea of more elaboration as a second type of glossary. This one is to get on one line on what we all think are the main elements of the Action (e.g. accessibility and instruments). In e-mails and meetings these terms seem to have a wide range of understandings and we need to get a common denominator to keep the Action moving forward. Could you then respond to the terms here (or propose new ones) with a common denominator view? With the note that more nuance will come in a later stage?

 53. Vegar skriver:Hej John, kul att läsa att du e ferdigexaminerad. Sitter själv i sista svängen, eller skall jag säga sista raksträcka. Har börjat skicka in mina första jobbansökningar i (sthlm/uppsala), hoppas på det bäste. I och med du har fått jobb hos Qbrick vill det si att du flyttar til sthlm? Kanske vi klarar att träffas nån gång då?

 54. We've moved all our client sites to a SSD & 2011 Intel powered dedicated server in lieu of this article to take advantage.We only wish the bonuses for proper optimization & great hosting were even more — would be nice to see only the fastest & best programmed sites at the top of the rankings.

 55. My grandmother used to make dill pickles using the egg floating brine method. As I recall, once they were done stinking and were canned they tasted darned good. I remember going to sleep at night in the summer with boxes of canning jars under my bed going pop, pop, pop, at random intervals. Thanks for the nice memory.

 56. Superb website, I did not believe I am able to locate a thing good at often the deluge associated with untrue data. Many thanks! Lets hope you can submit you more reguarily!

 57. What i don’t realize is actually how you are now not actually much more well-preferred than you may be right now. You are so intelligent. You understand therefore significantly relating to this subject, made me individually consider it from numerous numerous angles. Its like men and women don’t seem to be interested until it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times take care of it up!

 58. Pingback: Google
 59. Pingback: Google
 60. Pingback: best lubricant gel
 61. Pingback: anal toy
 62. Pingback: satin eye mask
 63. Pingback: adult toy
 64. Pingback: copiadoras
 65. Pingback: 50+ singles
 66. Pingback: Screen repair
 67. Pingback: piezas mazda
 68. I see interesting articles here. Your blog can go viral easily, you need some initial traffic
  only. There is a sneaky method to get massive
  traffic from social sites. Search in google for; Twinor’s strategy

 69. Pingback: plosiny Plzen
 70. Pingback: lovedoll
 71. Pingback: white morkie dog
 72. Pingback: PARTY DJ
 73. Pingback: apps for pc
 74. Pingback: male masturbater
 75. Pingback: sex toy rabbit
 76. Pingback: Impacted Canines
 77. Pingback: ipad fix
 78. Pingback: 스포츠닥터스
 79. Pingback: 스포츠닥터스
 80. Pingback: 100% kona
 81. Pingback: 100% kona coffee
 82. Pingback: Rabbit Toy
 83. Pingback: Beni ourain
 84. Pingback: lifelike sex dolls
 85. Pingback: free tech
 86. Pingback: chug dog
 87. Pingback: beagle dog
 88. Pingback: pc games download
 89. Pingback: pdr training
 90. Pingback: the rabbit sex toy
 91. Pingback: SAI
 92. Pingback: malayalam movies
 93. Pingback: Isuzu NPR Diesel
 94. Pingback: PHP Music Store
 95. Pingback: Hallelujah
 96. Pingback: whmcs modules
 97. Pingback: 5ml glass jars
 98. Pingback: kitty kennel
 99. Pingback: dildo
 100. Pingback: Dual Vibrator
 101. Pingback: free laptop games
 102. Pingback: Photobooths
 103. Pingback: laptop app
 104. Pingback: cars kerala
 105. Pingback: star sexshop
 106. Pingback: best of 100% kona
 107. Pingback: tongue vibrator
 108. Pingback: best dildo
 109. Pingback: miniclip
 110. Pingback: extension sleeve
 111. Pingback: Anal Plugs
 112. Pingback: Rotating Dildo
 113. Pingback: Vibrator Sex Toy
 114. Pingback: nike jordan
 115. Pingback: Goodman
 116. Pingback: venus vibrator
 117. Pingback: 100% pure mulvadi
 118. Pingback: mulvadi pure kona
 119. Pingback: papaya
 120. Pingback: the rabbit sex toy
 121. Pingback: position
 122. Pingback: bum plug
 123. Pingback: γιατρας
 124. Pingback: peru packages
 125. Pingback: peru vacation
 126. Pingback: adam and eve
 127. Pingback: adult toys
 128. Pingback: payday loans
 129. Pingback: blogger life
 130. Pingback: Lovehoney
 131. Pingback: wet wabbit review
 132. Pingback: swan wand
 133. Pingback: sex toys
 134. Pingback: penis pump
 135. Pingback: gay assistant
 136. Pingback: how to have orgasm
 137. Pingback: szybki kredyt
 138. Pingback: vape near me
 139. Pingback: photographer
 140. Pingback: healthy xmas gifts
 141. Pingback: forex signal
 142. Pingback: Search Engine
 143. Pingback: persian backgammon
 144. Pingback: 2006 freightliner
 145. Pingback: cheapest smm panel
 146. Pingback: g spot vibrator
 147. Pingback: bondage straps
 148. Pingback: silicone vibrator
 149. Pingback: Best Anal Beads
 150. Pingback: porn stories
 151. Pingback: feng shui ideas
 152. Pingback: Italian food
 153. Pingback: thrusting anal sex
 154. Pingback: Arduino modules
 155. Pingback: bearing dimension
 156. hspitei [url=http://erectionpillsvcl.com]were can i buy cialis[/url] xoldn [url=http://erectionpillsvcl.com]were can i buy cialis[/url] ewalks

 157. Pingback: 福井脱毛
 158. Pingback: 福井脱毛
 159. [url=http://onlinepaydayloans.review]payday loans online no credit check instant approval[/url] payday loans online same day [url=http://canadianpharmacyon.review]best canadian pharmacy[/url] best canadian online pharmacy

 160. [url=http://onlinepaydayloans.review]payday loans online direct lenders only[/url] payday loans online direct lenders only [url=http://canadianpharmacyon.review]canadian online pharmacy reviews[/url] best canadian online pharmacy

 161. [url=http://onlinepaydayloans.review]online payday loans direct lenders[/url] payday loans online direct lenders only [url=http://canadianpharmacyon.review]canadian pharmacy online[/url] canadian online pharmacy

 162. [url=http://onlinepaydayloans.review]payday loans[/url] instant payday loans [url=http://canadianpharmacyon.review]canadian pharmacy king[/url] my canadian pharmacy

 163. Pingback: 福井脱毛
 164. Pingback: 福井脱毛
 165. [url=http://onlinepaydayloans.review]fast payday loans[/url] fast payday loans [url=http://canadianpharmacyon.review]best canadian online pharmacy[/url] canadian pharmacy reviews

 166. [url=http://onlinepaydayloans.review]payday loans direct lender[/url] payday loans online same day [url=http://canadianpharmacyon.review]http://canadianpharmacyon.review[/url] canadian pharmacy online

 167. [url=http://onlinepaydayloans.review]online payday loans[/url] no credit check payday loans [url=http://canadianpharmacyon.review]best canadian pharmacy[/url] canadian online pharmacy reviews

 168. Pingback: 福井脱毛
 169. [url=http://onlinepaydayloans.review]http://onlinepaydayloans.review[/url] payday loans online direct lenders only [url=http://canadianpharmacyon.review]canadian online pharmacy reviews[/url] canadianpharmacyon.review

 170. ogreenv [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis[/url] dspiritp [url=http://buytadalafilonrx.com]cialis[/url] yhonestu

 171. votherwisen [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis online[/url] inorm [url=http://buytadalafilonrx.com]cialis[/url] ahopej

 172. vdoesa [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis online[/url] jaskb [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis online[/url] xundern

 173. cwineq [url=http://buytadalafilonrx.com]where to buy cialis discounted[/url] dIs [url=http://buytadalafilonrx.com]buy generac cialis[/url] cthusz

 174. kplacedi [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis online[/url] dnameo [url=http://buytadalafilonrx.com]buy cialis[/url] lcontinuedk

 175. iwaitz [url=http://buytadalafilonrx.com]cialis uk buy[/url] pfeelingg [url=http://buytadalafilonrx.com]buy brand cialis online[/url] kfellowu

 176. Pingback: email processor
 177. Pingback: buy beats
 178. I see your blog needs some fresh & unique content. Writing manually is time consuming,
  but there is solution for this hard task. Just search for:
  Miftolo’s tools rewriter

 179. Pingback: best kona
 180. Pingback: evanston
 181. Pingback: 100% kona
 182. Pingback: erotica
 183. Pingback: Cellular repair
 184. Piece of writing writing iis aso a excitement, if you be familiar with afterward you can writge if not
  iit iis complicated to write.

 185. Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading
  it, you’re a great author.I will make certain to bookmark your blog and may come back in the future.
  I want to encourage one to continue your great work, have a nice day!

 186. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal.

  Will probably be back to get more. Thanks

 187. Can I simply just say what a relief to find an individual who truly understands what they are
  discussing on the internet. You certainly realize how to bring an issue to light and make it important.
  More people need to read this and understand this side of your story.

  I can’t believe you’re not more popular since you most certainly possess the gift.

 188. Pingback: Virtual Reality
 189. Hi there it’s me, I am also visiting this web site
  daily, this web site is really nice and the viewers are in fact sharing good thoughts.

 190. Very good post. I just discovered your weblog
  and wished to say that I have truly enjoyed surfing around
  your blog posts. In any case I’ll be signing up
  to your feed as well as I hope you write once more soon!

 191. Pingback: desi lady
 192. Hey there! I’ve been following your website for a
  long time now and finally got the courage to go ahead
  and give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to
  tell you keep up the fantastic work!

Reacties zijn gesloten.