Terugblik 2016. Welkom 2017!

Terugblik 2016. Welkom 2017!

Ja, en dan is dit de laatste dag van 2016. Na alles wat ik heb meegemaakt, ben ik dankbaar dit mee te maken.

Toch was 2016 weer een zwaar en heftig jaar met weer de nodige complicaties. Dankzij sporten bij de fysiotherapie en later bij de sportschool ben ik in de 1e helft van 2016 aardig opgeknapt waardoor we weer konden fietsen en wandelen. In februari wel een poos op bed door het RS virus op mijn longen.

Dit jaar is de grootste klap geweest dat ik begin juli gordelroos in mijn gezicht en oog heb gekregen. Veel pijn, kans op blind worden aan 1 oog en een opname van een week met intraveneus drie maal per dag medicatie. Gelukkig is ook dat goed afgelopen, al ben ik sinds die tijd steeds verder achteruit gegaan.

Grote schrik ook toen ik begin november bij de opticien ineens, zonder aanleiding, ben flauwgevallen en een paar minuten bewusteloos geweest. Ritje in de ambulance naar de SEH, maar niets gevonden.

Nu zit ik weer midden in de onderzoeken. Waarom voel ik me beroerd en ga ik steeds verder achteruit?

Hart is net onderzocht, MRI hoofd is goed, albumine te laag, ferritine te hoog, vitamine D onmeetbaar laag. Nog steeds onder controle voor mijn oog en iedere 3 weken aderlaten. Alleen voor januari staan al weer 6 afspraken gepland. Nu maar hopen dat het resultaat zal hebben.

Hieronder een samenvatting van mijn afspraken in het UMCU van 2016. Onvoorstelbaar veel al zeg ik het zelf.

afspraken-2016-umcu

Totaal dus 91 afspraken (gelukkig soms meerdere op 1 dag) waaronder een opname van een week en 3 SEH bezoeken.

2017.

Vanavond snel met knallen dit jaar wegschieten en proosten met een heerlijke fles champagne op een beter 2017!

Wij wensen alle lezers van dit blog het allerbeste voor 2017.

 

Gelukkig 2017!